imod terror

Pressemeddelelse: Vi står sammen imod terror

 |  Ikke kategoriseret |  01 april 2016  | Add Comment

Terrorangrebene i Paris, Ankara, Istanbul, Bruxelles, Lahore og så sent som i går i Diyarbakir har bragt død, ødelæggelse og frygt med sig. Disse angreb har efterladt dybe og uafhjælpelige sorg i vores sind og hjerter.

UETD fordømmer alle terrorangreb på det kraftigste.

Ved at udføre terror angreb og dræbe uskyldige mennesker, forsøger terroristerne på at skabe anarki, kaos og ødelæggelse af den fredelige sameksistens og det sociale samhørighed i verden.

Vi vil endnu en gang meddele, at vi stiller os samlet op imod ethvert form for terrorangreb rettet mod menneskeliv, demokratiet, friheden og samfundet.

De angreb, som er foregået i de seneste dage imod vores afdelinger i Tyskland, herunder Hamm, Leverkusen, Essen, München, Dinslaken, Grevenbroich og Hamborg, tydeliggør terroristernes hensigt, som er at sprede frygt ved at påføre menneskelige skader.

Vi er overbeviste om, at der tages foranstaltninger og der bliver gjort et stort indsats for at finde de involverede.

Vi påskønner at de politiske og retslige myndigheder har påtaget sig det samfundsmæssige ansvar, for at der bliver foretaget intensiv retsforfølgelse af gerningsmændene, som er medlemmer af terror organisationen PKK

Terror er uden tvivl en forbrydelse mod menneskeheden og kan på ingen måde retfærdiggøres.

Vi fordømmer også terrororganisationer så som (DAES) ISIS, PKK, DHKP-C, PYD og alle de andre varianter og versioner af terrorisme, der skader menneskers ret til et liv uden frygt, frihed, demokrati og i det hele taget menneskeheden i sig selv.

Bemærk, at der på ingen måde må gøres forskel mellem terrororganisationer.

Etnicitet, sprog, kultur og religion må ikke misbruges, som begrundelse for terrorisme.

Ved at udføre terror handlinger skader terror organisationerne i virkeligheden de etniske befolkningsgrupper og trossamfund de påstår at stå indenfor.

Men vi ved at deres sag hverken har med islam eller det kurdiske etnicitet at gøre, tværtimod forsøger terrorgrupperne på at opnå deres politiske interesser i det pågældende land, ved at true samt foretage terrorhandlinger imod mennesker fra disse lande.

Uanset hvilken terrororganisation det er og hvem terrorhandlingen begås af, kan og vil terrorhandlinger på ingen måde blive accepteret, som et middel mod at opnå et mål. Det kan ikke gentages nok!

Det er vigtigt for os, at stå sammen om alle de medmenneskelige værdier i samfundet, uden at skele til religion, kultur og etnicitet.

Især i disse tider hvor terrorismen prøver at beplante had, frygt og rædsel imod andre menneskers værdier.

Vores krav er, at der handles politisk og juridisk og at der tages forholdsregler med fast beslutsomhed, hvilket kræver et stort ansvar fra politikerne, retssytemet og ordensmagten.

Der skal samtidig gives en klokkeklar melding til terrororganisationerne, om at intet kan opnås ved terrorisme, hverken i det nationale eller internationale henseende.

I forbindelse med de aktuelle terrorhandlinger, vil vi gerne benytte lejligheden til endnu engang at ønske de sårede i forbindelse med terrorangrebene en god bedring og udtrykke vores dybeste medfølelse med ofrene for terrorisme, og de dræbtes familier.

Terrorangrebene i Paris, Ankara, Istanbul, Bruxelles, Lahore og så sent som i […]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *